• Spanplafond keuken en woonkamer

  • Spanplafond voor zakelijke ruimtes

  • Spanplafond woonkamer

  • Spanplafond badkamer

Verlaagd plafond in de keuken? Binnen een dag geplaatst!

Het verlagen van het plafond in uw keuken heeft veel voordelen. De reden waarom veel mensen voor een verlaagd plafond in de keuken kiezen is omdat ze graag inbouwspots willen. In een bestaand plafond zijn deze lastig te monteren. In een verlaagd plafond daarentegen zijn deze juist heel eenvoudig te monteren en weg te werken. Ook het verbergen van een afzuigkap buis of het aanbrengen van isolatie is een vaak gehoorde reden.

Wat de reden voor een nieuw plafond in uw keuken ook is, een spanplafond kent ten alle tijden meer voordelen dan het gebruik van gipsplaten. Ten eerste omdat een spanplafond bijna altijd binnen één dag geplaatst kan worden. Maar ook omdat er geen hak- of breekwerk nodig is voor het plaatsen van een spanplafond. Voor u betekend dat: geen rommel.

Het spanplafond komt minimaal 2 centimeter naar beneden, afhankelijk van wat u precies wilt. Wilt u er inbouwspots in aanbrengen? Dan hebben we gemiddeld zo’n 3,5 centimeter nodig om de spotjes te plaatsen en de kabels netjes weg te werken. Wilt u juist de buis van uw afzuigkap erin wegwerken? Dan komt het plafond uiteraard nog iets verder naar beneden.

Een spanplafond = onderhoudsvriendelijk

Een spanplafond gaat jarenlang mee zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Het plafond wordt gemaakt van stevig materiaal en is bestendig tegen vocht, hitte, kou en droogte. Daardoor wordt er in de badkamer ook vaak voor een spanplafond gekozen. Tevens ideaal in een ruimte waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Het enige ‘onderhoud’ dat een spanplafond nodig heeft, is dat u er af en toe een stofdoek overheen haalt. Let op dat u niet té ruw te werk gaat, een spanplafond is immers veel gevoeliger dan een regulier plafond.

Wat kost een verlaagd plafond in de keuken?

De prijs van een spanplafond is afhankelijk van diverse factoren. Allereerst natuurlijk van het oppervlakte, maar ook van type plafond en de kleur. Een spanplafond zonder lichtplan is vanzelfsprekend goedkoper dan een plafond met verlichting. Het plafond wordt altijd voor u op maat gemaakt, door de vele mogelijkheden past een spanplafond in ieder interieur en in elke kamer.

Neem contact met ons op door middel van onderstaand formulier, of gebruik onze chat. We maken graag een vrijblijvend prijsvoorstel voor u, zo weet u precies waar u aan toe bent.

geen hakwerk | geen breekwerk | geen rommel

koopeenspanplafond.nl | Ondernemersweg 7, 4691 SL Tholen | Webontwikkeling Cannect Webdiensten