• Spanplafond keuken en woonkamer

  • Spanplafond voor zakelijke ruimtes

  • Spanplafond woonkamer

  • Spanplafond badkamer

Verlaagd plafond woonkamer

Bent u op zoek naar een verlaagd plafond, met inbouwspots en oneindig veel afwerkmogelijkheden? Dan is een spanplafond iets voor u. Een spanplafond is een elastisch doek, gemaakt van kunstof, dat onder het bestaande plafond gespannen wordt. Het eindresultaat is prachtig. Een strak gespannen plafond, zonder oneffenheden. Ontdek hier alle voordelen van een spanplafond in de woonkamer.

Geen hakwerk, breekwerk of rommel

Het grote voordeel van het plaatsen van een spanplafond in uw woonkamer is dat het installeren geen hak- of breekwerk vergt. Het plafond wordt gemonteerd onder uw bestaande plafond doordat er aan de wand of het plafond klemprofielen worden geplaatst. Tussen deze klemprofielen wordt het doek bevestigd. Een spanplafond is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een nieuw plafond voor in uw huidige woonkamer. Uiteraard is een spanplafond ook zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Binnen één dag een nieuw plafond

Het maken en bevestigen van een verlaagd plafond in uw woonkamer kan soms wel dagen duren. Zo moeten er bijvoorbeeld eerst balken gemonteerd worden, waaraan de plafondplaten bevestigd kunnen worden. Dit geldt echter niet voor een spanplafond. Het monteren van een spanplafond is vaak binnen één dag klaar. Zo wordt u een hoop tijd en overlast bespaard gebleven. Zeker omdat u al uw meubels en spullen gewoon kunt laten staan.

Uitgebreide afwerkingsmogelijkheden

Wanneer u kiest voor een spanplafond wordt u niet beperkt in uw mogelijkheden. Een spanplafond kan namelijk op diverse manieren afgewerkt worden. Allereerst is het mogelijk om er een lichtplan in te verwerken, zodat u bijvoorbeeld inbouwspots of led-strips mooi weg kunt werken. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren of prints om het plafond af te werken. Is uw oog gevallen op een plafond met een klassieke uitstraling? Dan mogen sierlijsten zeker niet ontbreken.

Alle voordelen op een rij:

  1. Een spanplafond is 100% vochtwerend, de kans op schimmelvorming is dus minimaal.
  2. Geen hak- en/of breekwerk nodig bij het plaatsen van een spanplafond, u heeft dus geen rommel.
  3. Het spanplafond is onderhoudsvriendelijk, u hoeft alleen het doek af en toe af te doen met een vochtige doek of plumeau.
  4. Het plafond neemt weinig ruimte in beslag, zonder lichtplan kan het plafond al slechts 2 cm onder uw huidige plafond worden geplaatst.
  5. Binnen één dag beschikt u over een gloednieuw plafond.

Wat kost een spanplafond?

Een spanplafond kent ontzettend veel voordelen. Bovendien wordt het plafond altijd voor u op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar de kosten voor een spanplafond in uw woonkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Gebruik onze chat, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0649466502.

geen hakwerk | geen breekwerk | geen rommel

koopeenspanplafond.nl | Ondernemersweg 7, 4691 SL Tholen | Webontwikkeling Cannect Webdiensten