• Spanplafond keuken en woonkamer

  • Spanplafond voor zakelijke ruimtes

  • Spanplafond woonkamer

  • Spanplafond badkamer

Plafond spannen

Wilt u snel en gemakkelijk een plafond spannen? Dan bent u bij VDH aan het juiste adres. Wij leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat en wat hier allemaal bij komt kijken. Wist u dat een spanplafond van VDH vaak binnen 1 dag geïnstalleerd wordt Daarnaast heeft een plafond spannen ook nog andere voordelen. Een spanplafond mag namelijk nat worden, in tegenstelling tot de meeste andere plafonds. Ook krijgt u een mooi, naadloos plafond in uw ruimte. Tevens kunt u zonder problemen diverse soorten verlichting in uw spanplafond verwerken. Bent u benieuwd geworden en wilt u meer weten? Lees dan hier verder.

Tijd voor een nieuw plafond

Heeft u allerlei vlekken op uw plafond? Of misschien zelfs scheuren in het stucwerk? Dan is het hoog tijd voor een nieuw plafond. Maar u wilt uw nieuwe plafond het liefst zo snel mogelijk hebben. Dan is een spanplafond van VDH voor u de ideale oplossing. Wij streven ernaar uw plafond in 1 dag te plaatsen.

Een spanplafond geeft uw ruimte weer een frisse en superstrakke uitstraling. Een plafond spannen is echter geen eenvoudige klus. Er dient rekening gehouden te worden met allerlei factoren en ook heeft een plafond spannen een breed scala aan mogelijkheden. U kunt u bij ons uitgebreid laten adviseren.

Laten we beginnen…

Een spanplafond is een elastisch plafond, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het spannen van een plafond gebeurt zo dicht mogelijk onder het bestaande plafond zodat er een minimaal verlies aan ruimte is. Er wordt tevens rekening gehouden met de ruimte tussen de plafonds zodat de aansluitkabels van de verlichting netjes weggewerkt kunnen worden.

Voor het spannen van het spanplafond dient er een klemsysteem gemonteerd te worden aan de wanden zodat het spanplafond van wand naar wand kan worden gespannen. Hierbij zijn de  juiste afmetingen cruciaal. Wij kunnen de plafonds speciaal voor u op maat maken. Ook zijn ze leverbaar in verschillende kleuren, effen, printen en hoogglans. Nadat de klemsystemen zijn aangebracht en er rekening is gehouden met de verlichting, kan het plafond worden gespannen. De soort verlichting is afhankelijk van het soort spanplafond. Hier vindt u een selectie van onze verschillende spanplafond uitvoeringen.

Spanplafond kosten woonkamer

Een plafond spannen uitbesteden

Het is altijd verstandig om het spannen van een plafond uit te besteden. Dit omdat een plafond spannen een enorm complexe en nauwkeurige klus is. Wanneer u echter toch zelf een plafond wilt spannen, raden wij u aan dit zeker met twee mensen te doen zodat men elkaar kan helpen en ondersteunen. Wij hebben echter al meer dan 30 jaar ervaring in het spannen van plafonds. Wanneer u een spanplafond door ons laat spannen, krijgt u hier 7 jaar garantie op. Ook brengen wij de verlichting aan op de plaats waar het gewenst is zodat u geen verschillende bedrijven over de vloer hoeft te hebben. Daarnaast kunnen de meubels gewoon in de kamer blijven staan terwijl wij uw plafond spannen.

Bent u nieuwsgierig geworden of bent u benieuwd naar alle voordelen op een rij? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan. Maak gebruik van het contactformulier, de chat of neem telefonisch contact op via 0167 – 573451.

geen hakwerk | geen breekwerk | geen rommel

koopeenspanplafond.nl | Ondernemersweg 7, 4691 SL Tholen | Webontwikkeling Cannect Webdiensten