• Spanplafond keuken en woonkamer

  • Spanplafond voor zakelijke ruimtes

  • Spanplafond woonkamer

  • Spanplafond badkamer

Kosten spanplafond

Bent u benieuwd naar de kosten van een spanplafond plaatsen? We zetten graag voor u uiteen hoe de prijs van het spanplafond wordt opgebouwd. De kosten voor een spanplafond zijn namelijk van diverse factoren afhankelijk. Het is lastig om een eenduidig prijskaartje te hangen aan de kosten per vierkante meter. We leggen aan u uit waarom.

Een spanplafond is de ideale, zo niet de beste, oplossing wanneer u een nieuw plafond nodig heeft. Zowel in nieuwbouwwoningen als renovatie huizen biedt een spanplafond uitkomst. Een spanplafond kan zonder al te veel hak- en breekwerk geplaatst worden. Het monteren van het plafond geeft dus geen tot weinig rommel. Zo hoeft u niet onnodig met uw meubels te sjouwen.

 

Kosten spanplafond

Spanplafond prijs berekenen

De prijs van een spanplafond wordt als volgt berekend. Uiteraard heeft het oppervlakte de grootste invloed op de prijs. Op basis van het aantal vierkante meters wordt de kostprijs van het benodigde materiaal berekend. Het benodigde materiaal is afhankelijk van uw wensen. Wilt u wel of geen geluiddempend plafond? Wilt u een doek met print? Heeft u een lichtplan nodig? Wilt u het plafond afwerken met een sierlijst? Zitten er bijzondere hoeken in de ruimte? Moet er rekening gehouden worden met koven, lichtkoepels, ventilatieroosters of een vlizotrap? Etc.

Zoals u ziet zijn er flink wat factoren van invloed op de prijs van een spanplafond. Zonder de juiste informatie is het heel lastig om u een scherp prijsvoorstel te doen.

Badkamer of woonkamer

Ook de ruimte waar het spanplafond geplaatst moet worden heeft invloed op de prijs. In het algemeen vallen de kosten per vierkante meter vaak lager uit als de ruimte van een doorsnee grootte is. Bijvoorbeeld een woonkamer of kantoor.  Wilt u daarentegen een plafond laten plaatsen in een relatief kleine ruimte, zoals een badkamer, dan zullen de kosten per vierkante meter wat hoger uitvallen.

Prijs spanplafond berekenen

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u benieuwd naar de kosten van een spanplafond voor uw woning of kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen kosteloos een spanplafond bij u inmeten en uw wensen bespreken. Op basis daarvan kunnen we u een vrijblijvende offerte toesturen.

geen hakwerk | geen breekwerk | geen rommel

koopeenspanplafond.nl | Ondernemersweg 7, 4691 SL Tholen | Webontwikkeling Cannect Webdiensten